Pecunia Treasury & Finance is uw partner op het gebied van treasury & financieel management. Wij begeleiden van middelgrote MKB tot aan grote multinationals en de non-profit sector. Doordat onze service, naar uw wensen, op maat is gemaakt bieden wij altijd een service die past bij uw doelstellingen.

Door onze ervaring met multinationals, banken en de non-profit sector bieden wij onze services aan:

van MKB tot multinationals. Wij adviseren deze klanten bij (her)financieringsvraagstukken, onderhandelingen met banken, optimalisering van cash management, vreemde valuta management etc. Door onze ervaring in deze sector zijn wij in staat een optimaal resultaat voor u te realiseren. Verder bieden wij tijdelijke operationele invullingen van de treasury en finance functies op interim basis.
Homepage services thumbnail image for treasury software service section, diverse people people working together around an office table
woningcorporaties, zorginstellingen en andere non-profit organisaties. Ons team heeft ervaring met de actuele regel- en wetgeving binnen de publieke sector. Hierdoor is het advies passend zodat de doelstelling van de organisatie aansluiten met de treasury doelstelling. Tevens bieden wij tijdelijke invulling van de treasury functie, advies op het gebied van treasury, cash en risico management (bijvoorbeeld als extern adviseur in uw treasury commissie) en complete outsourcing van de financiering aan; wij stellen samen een liquiditeitsbegroting op en Pecunia regelt de financiering met de geldschieters.
Wij bieden financiële instellingen, verzekeraars & pensioenfondsen hulp bij het (financieel) risico management. Hierbij kunt u denken aan derivaten strategieën & waardering, stress testen, financieel risico management etc. Onze adviezen zijn altijd onafhankelijk en gericht op uw bedrijfsdoelstelling.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ontvang altijd als eerste de beschikbare interim Treasury specialisten uit ons netwerk!
Schrijf je hieronder in op onze Treasury kandidaten nieuwsbrief!