Pecunia Treasury & Finance werkt  samen met de meeste grote software leverancier op het gebied van treasury management software. Deze software bieden zowel een oplossing voor treasury & financieel management als aansluiting op de operationele business en de boekhouding. De software biedt onder andere functionaliteiten aan op volgende gebieden:


rrrrr


  • Cash Management: bank onafhankelijke cash pooling, minimalisering van overtollig cash en financieringskosten, optimalisering van werkkapitaal.
  • Risico Management: FX, Krediet, financierings- en renterisicomanagement met de mogelijkheid de software als dealstation te gebruiken.
  • In-House-Bank: minimaliseren van bankafhankelijkheid en bankkosten door interne rekeningen.
  • Analyse: integreerde modellen om financiële producten te analyseren en te waarderen tegen actuele marktwaarde en fair value. Hedge accounting en deal effectiveness en audit trail.
  • Payments: Cloud based payment hub voor bankonafhanelijke betalingen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze software bij uw  organisatie? Neem dan contact met ons op

Sommige leveranciers bieden de software modulair aan waardoor de afname gecustomised kan worden aan de behoeften en budget.Ontvang altijd als eerste de beschikbare interim Treasury specialisten uit ons netwerk!
Schrijf je hieronder in op onze Treasury kandidaten nieuwsbrief!


Onafhankelijk advies.